Sponsoring

De stichting ter bevordering van de watersport in de Trynwâlden en omgeving wordt niet gesubsidieerd en heeft als inkomsten alleen liggelden, gelden voortkomend uit hellinggebruik en donaties in de vorm van sponsoring.

Meld u aan als sponsor

Samen met onze vrijwilligers komen we een heel eind

De stichting draait geheel op vrijwilligers. Bestuursleden zijn onbezoldigd en het maaien van het gras en klein onderhoud vindt kostenloos plaats door medewerkers van het Thomashuis te Mûnein. Met onze vrijwilligers komen we een heel eind maar het grote onderhoud, zoals het vervangen van de aanlegsteigers en meerpalen moet aan derden worden uitbesteed. Omdat het hier om grote bedragen gaat, zijn de regliere inkomsten vaak niet toereikend. Sponsors spelen hierbij een belangrijke aanvulkende rol: elk aanvullend bedrag is dan ook een zeer welkome aanvulling op het onderhoudsbudget van de haven.

Sponsor van de jachthaven:

Word ook sponsor

Mocht u de stichting een goed hart toedragen en wilt u de haven van Gytsjerk graag in stand houden meldt u dan aan als sponsor van de haven. U kunt zichzelf of uw bedrijf via het onderstaande formulier hiervoor opgeven opgeven en aangeven welk bedrag u wilt doneren. U ontvangt vervolgens van de penningmeester een factuur. Indien gewenst wordt uw naam vervolgens als sponsor weergegeven op de website van de stichting met een verwijzing naar uw eigen website.

"*" geeft vereiste velden aan

Wilt u een vermelding op onze website?*